Cu gandul la Franta


Sunt Roman, si ma bucur ca traiesc in Romania, ma bucur ca Dumnezeu mi-a dat posibilitatea sa traiesc aici, cu bine, cu rau, cu tot ce este aici sunt fericit.

De multe ori cand aud ne vreun atentat cu bomba sau de cutremure, imi amintesc si imi spun: „Toate acestea trebuie sa se intaple si vor veni momente si lucrui mai grele pe zi ce trece.”

Matei 24:6 „Veţi auzi de războaie şi veşti de războaie: vedeţi să nu vă înspăimântaţi, căci toate aceste lucruri trebuie să se întâmple. Dar sfârşitul tot nu va fi atunci.

” Matei 24:7 „Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie, împotriva altei împărăţii şi, pe alocurea, vor fi cutremure de pământ, foamete şi ciumi. „

 

Ne este foarte greu cand vedem sau auzim ce se intampla, dar asta nu este tot, toate aceste lucruri sunt doar la inceput, venirea Lui Dumnezeu este aproape, dar oare cum suntem noi!? Suntem pregatiti? Daca cumva uni nu vor fii pregatiti, vor rezista incercarii oe panamnt unde satana va fii dezlegat si va face tot ce vrea?

Fiti tari, intaritiva si puneti-va in ordine viata si relatia cu Dumnezeu, pentru ca nu sti cand Dumnezeu va spune stop, si va venii  Isus pe norii cerului, sa-si i-a copiii acasa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s