Dumnezeu nu este drept…


Am auzit de multe ori aceste cuvinte,  dar oare de ce uitam sa ne uitam cum este viata noastra si comportamentul nostru?  Oare ai cautat mai intai ce este mai important? In Matei 6:33 exista un verset care nu il uit si care imi aduc mai mereu aminte de el:   Căutați mai întâi Împărăția (lui Dumnezeu)  și dreptatea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. oare facem noi asta tot timpul? sau o facem doar atunci cand doar avem o problema?  La Dumnezeu nu exista cale de mijloc nu poti sa faci si ce vrei tu dar sa il urmezi si pe Dumnezeu! in Apocalipsa vedem ca nu avem cale de mijloc. Apoc 3: 15-16 știu faptele tale,  știu  că nu ești nici rece, nici în clocot . O, dacă ai fi rece sau în clocot!    Dar fiindcă ești căldicel – nici în clocot, nici rece – o să te vărs din gura Mea!  ori suntem in clocot ori suntem reci  nu putem fi caldicel!! 

De multe ori suntem suparati pe Dumnezeu ca nu lucreaza in viata noastra asa cum vrem noi, daca Dumnezeu ar lucra cum am vrea noi… nu ar fi bine dar in Ieremia 29: 11 zice: Căci Eu cunosc planurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul , planuri de pace și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde.  Ii Multumesc Lui Dumnezeu ca el imi conduce viata mea asa cum trebuie, si El stie planurile care le are pentru mine.

Nici o data Dumnezeu nu iti va da o incercare mai mare decat poti tu sa duci, poate pare ca nu mai poti si ca nu se va mai termina, si atunci iara te „certi” cu Dumnezeu, Doamne da ce-i cu incarcarea asta asa mare? nu ma vezi ca nu mai pot?  Dumnezeu vede toate lucrurile si el stie ce este mai bine pentru noi, Psalmi 139: 13.  Iti spun sigur ca Dumnezeu nu it va da niciodata mai mult decat potintu sa duci.

Bucurați-vă întotdeauna!    Rugați-vă neîncetat!    Mulțumiți în orice împrejurări, pentru că aceasta este voia lui Dumnezeu, în Cristos Isus, pentru voi! 1 Tesaloniceni 5: 16-18  Este greu sa ii Multumesti si pentru incercari dar noi trebuie sa pazim si sa inplinim cuvantul Lui Dumnezeu!

Atunci cand o sa spui ca  Dumnezeu nu este drept si rau si ca el nu este Dragoste citeste aceste versete si ai sa vezi ce este Dumnezeu.

Isaia 30: 18, 1 Ioan 4: 8,  Naum  1:7

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s